Blog

Oslo Grand Prix

Posted by:

Oslo Grand Prix

Då var tävlingen över och jag är tillbaka i Sverige igen.

Tyvärr gick det inte så bra och jag kom inte vidare till final efter första gallringen. Men det var kanske inte så oväntat med den hårda konkurrensen.

Alla tjejerna var grymt snygga och jag kände att jag hade lite mer att jobba på.
Rumpa och ben är verkligen A och O och där har jag fokuserat min träning på, men hade nog behövt jobba ännu mer på det.
Sen har jag ett svårare problem att lösa då man inte får se för hård och deffad ut. Vilket jag alltid gör (även om jag inte går på diet) och mina magrutor har en förmåga att synas lite för mkt för denna tävlingsklass.

Sen var jag i jämförelse med de andra blek som ett spöke trots att jag smort in mig säkert med 7 lager av denna tävlings tanning. Jag blev bara mer och mer grå/grön och fick inte till en tillräckligt snygg färg. Vilket syntes väldigt mkt på scen.

Denna bild är tagen från treningsforum site och där ser jag nästan vit ut:

20130415-103939.jpg

Och ändå tyckte jag att jag såg ut som en pepparkaka i vissa ljus.

Jämfört med vinnare overall Nina så är det ganska stor skillnad 🙂

20130415-105518.jpg

Hon vann sin klass +168 och även overall titeln och fick en efterlängtad seger efter att kommit på andra plats från tidigare tävlingar.

Riktigt snygg tjej!

0


Add a Comment