Blog

Hemma i Sverige.

Posted by:

Hemma i Sverige.

Är tillbaka i Sverige efter 2 månaders pendlande fram och tillbaka till Oslo. Känns skönt att få lite lugn och ro i vardagen och kunna återgå till gamla rutiner igen. Att bo i en väska och alltid tänka på vad som ska packas och tvättas när man är hemma har känts lite jobbigt ibland.

Men nu är jag tillbaka och har försökt komma igång med träningen också. Var ute och sprang i förrgår. Blev bara 4 km med en hasande vovve som inte orkade riktigt så vet knappt om det räknas.
Sen spelade jag beachvollyboll igår. Riktigt kul. Mer kul än träning kanske men ändå lite rörelse och härligt med sol och sand mellan tårna. Det vill jag göra fler gånger.

Har inte varit nere på gymmet och hälsat på än sen jag kom hem men får ta det snart. Känns tråkigt när det är fint väder då vill man hellre vara ute och röra på sig.

Kosten är jag väldigt nöjd med. Har verkligen fått en bra koll på vad jag äter och har absolut inga problem med att äta nyttigt om dagarna. Självklart unnar jag mig gott också men dragit ner på socker i vardagen och dricker mkt mer mineralvatten än vad jag någonsin gjort tidigare.

Startade första måndagen i Sverige med ett par härliga proteinpannkakor 🙂
Inget socker eller sylt. Banan, hallon och keso funkar alldeles utmärkt!

20130702-115119.jpg

20130702-115129.jpg

20130702-115148.jpg

0


Add a Comment