Blog

Framme i Oslo

Posted by:

Framme i Oslo

Då var vi framme i Oslo och på hotellet där vi nu ska sova. Inga problem på vägen hit och registreringen för tävlingen gick bra. Förutom att de tydligen inte tog kort när jag skulle betala. Så där stod jag i bikini och kände mig dum. Men Åsa sprang snabbt som blixten och hämtade ut pengar så jag fick registrera mig.

Sen har vi tillbringat kvällen med att förbereda inför morgondagen. Det har tvättats löshår och lockat det. Lagt på flera lager med brunfärgen så nu börjar jag känna mig som en pepparkaka.

Såg några av mina motståndare under registreringen och det kommer bli riktigt tufft imorgon då norskorna är riktigt hård konkurrens.

Men jag ska göra mitt bästa iaf!

Ska bli superkul imorgon!

Dags att sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon! God natt

0


Add a Comment