Blog

Dags att komma i form!

Posted by:

Dags att komma i form!

Tog mig i kragen idag och gav mig ut i det underbara vädret på en löptur.

Har varit så fruktansvärt dålig på träningen den sista tiden. Är tuffa dagar med 10 h jobb om dagen här i Oslo och haft svårt att få till kosten. Så när väl dagen är över är jag oftast helt orkeslös. Men ska försöka bli bättre på det.

Oftast tar jag mig en löptur när jag känner att jag har energi, vilket jag gjorde idag. 6 km blev det i trafik. Blir alltid lite sinkad av rödlysen och andra trafikanter. 30 min tog jag mig runt på.

Märks verkligen att man tappar så mkt. De 3 första kilometrarna var rena tortyren. Tänkte ge upp många gånger…

20130611-210949.jpg

Men väl tillbaka passade jag på att köra lite styrka också. Måste få lite plut på denna rumpa. Rumpa är det enda jag kör stenhårt känns det som. Tycker inte det händer någonting… Kanske svårt att se själv men det känns så iaf.

Sitter och planerar framtida tävlingar och kval SM går nu i augusti i Karlstad så lutar åt att jag försöker komma i form tills dess. Lika bra att komma igång nu. I september åker jag och Frida till LA och LV i 2 veckor och tävlar i kombo med lite semester.

Så nu är det slut på latandet! Dags att komma i form….

Dagens form efter löpningen:

20130611-211341.jpg

20130611-211406.jpg

0


Add a Comment